Verlichting, verven, kipfilet

We hebben de verlichting in de woonkamer wat veranderd. Ik vond namelijk de voorkamer verlichting niet prettig. Het was óf te donker, óf te licht.

We hebben een armatuur voor drie spots. Die hing niets te doen boven de zithoek. En is nu verplaatst naar de balk boven de eettafel, en gericht op de muur aan weerszijden van de schoorsteenmantel. De middelste lamp gebruiken we niet.

Omdat er maar één lichtschakelaar voor de voorkant beschikbaar is, hebben we de lampen boven de tafel allebei voorzien van een snoerschakelaar. De linkerfoto hieronder laat zien hoe de spots gericht zijn. De rechterfoto geeft een beter beeld van hoe de verlichting werkelijk overkomt. Het totaal effect van de verlichting is nu wat gelijkmatiger.

Vandaag heb ik de geplande stukken muur in de schuur geschilderd. Ik verwacht dat het nog een tweede keer moet. Als het een beetje mee zit lukt dat morgen. 🙂

De kipfilet smaakte prima!

Dit bericht is geplaatst in Klussen, Schuur, Verven, Voedsel. Bookmark de permalink.

2 reacties op Verlichting, verven, kipfilet

 1. Alie schreef:

  Mooi geworden met de verlichting.En de schuur vordert al.
  De kast zal wel mooi staan tegen de gele wand.Zou je hem wel
  schilderen?Het is wel iets wat overgebleven is van het theatertje.

  • Anke schreef:

   Dank je, Alie. 🙂
   Ik vermoed inderdaad dat de kast blijft zoals ie is. Hij zit nog vrij goed in de verf, het staat vermoedelijk prima, én het scheelt werk. 😀

Reacties zijn gesloten.