Actief met de naaimachine

Nadat Luc het lampje van de naaimachine gerepareerd had, kon ik natuurlijk weer volop aan de gang.

Ik had al een stuk spijkerbroek gevonden als basis voor een snuffelkleed voor Fem. Die heb ik een achterkant gegeven, zodat broekzakken en naden e.d. weggewerkt zijn. Dit is het resultaat:

Er kan nog van alles bij op, maar daar had ik nog even geen zin in. Fem moet nog leren dat ze via de opening de zakken in kan. Laat ik haar niet zien waar ik het snoepje verstop, dan gaat ze voor de kortste weg en probeert door de stof heen te komen. Gelukkig is spijkerstof sterk, anders had ik direct al op zoek naar een ander stuk stof gemoeten. 🙂

De andere klus waar ik de naaimachine bij nodig had, was voor het korter maken van het gordijn dat ik in de gang voor de deur wilde hebben. Het gordijn hing in Marknesse voor de voordeur en in Hasselt voor de keukendeur. En nu dus weer voor de voordeur. Qua kleur past het goed bij de vloertegels.

Dit bericht is geplaatst in Creatief, Huisdieren, Inrichten. Bookmark de permalink.