Badkamervloer en ruimte maken voor de voeger

De afgelopen week hebben we de benodigde materialen geregeld om de zandcementvloer in de badkamer te kunnen storten. Vanochtend heeft Luc de vloer erin gemaakt.

’s Ochtends, voordat de zon aan de zijkant van het huis was, heb ik wat bessenstruiken verplaatst. Zo kan de voeger beter bij de muur. De grote rode bes heb ik naar de kippenren verplaatst. Binnen 5 minuten waren de bessen die er nog aan zaten verdwenen. 🙂

De kruisbessen heb ik langs het gaas gezet. Ik twijfel nog of ik de blauwe bessen zal verplaatsen. Het is niet echt een goede tijd om ze te verplanten. Er zitten geen stekels aan, dus voor de voeger zal het niet zo heel veel uit maken. En ze staan niet heel dicht tegen de muur.

Dit bericht is geplaatst in Buitenkant huis, Tuin, Voorhuis isoleren en verbouwen. Bookmark de permalink.