Bestrating is af – Tuinwerk

Dit weekend heeft Luc de bestrating af gekregen. Het ziet er weer mooi strak uit. Terwijl Luc daar druk mee was, heb ik het laatste stukje zoldervloer nietjes-vrij gemaakt.

Vandaag hebben we bramen verwijderd langs de oprit en dan zo naar achteren, en langs de achterkant van de tuin. Onderweg kwamen we een aantal zaailingen van de hazelaar tegen, en een bessenstruikje (?). Samen met een kardinaalsmuts hebben we die in potten gedaan. Een grote hazelaar zaailing heeft een plekje gekregen voor de kippenren, een vlier zaailing staat naast de vijg, en een stuk of wat laurierkers planten zijn achter de houtopslag terecht gekomen.

Toen was het tijd om de auto aan de kant te zetten, zodat we de grote hazelaar naast de oprit een onderhoudsbeurt kunnen geven. Hieronder een “voor” en een “na” foto.

Een deel van de takken die eraf gehaald zijn, hopen we her te gebruiken voor een pergola voor een tweede druif. De takken hebben een plek gevonden naast het eendenhok, bij de bamboestokken en het lange tuingereedschap. De rest van de dikke takken zijn in meterstukken gezaagd, en liggen op een pallet tegen de zijkant van de bijkeuken. Op de bovenstaande foto’s rechts om het hoekje. De kleine takken zijn versnipperd.

Toen was het dik drie uur, en vonden we het welletjes. 🙂

Dit bericht is geplaatst in Haardhout, Tuin, Zolder. Bookmark de permalink.

2 reacties op Bestrating is af – Tuinwerk

  1. alie schreef:

    Flink doorgewerkt zeg!
    Het ziet er mooi uit.

Reacties zijn gesloten.