Bijkeuken opruimen

De bijkeuken was aan een opruimbeurt toe. Mede omdat ik graag de verf terug in de bijkeuken wilde hebben. Het stond op zolder, maar dat werkt toch niet lekker.

Daarnaast wilden we al langer van de wasdroger af. Het is een heel oud ding, niet veilig meer om te gebruiken. De ruimte die daar ontstond, bleek ideaal om een stel tuinstoelen op te slaan.

Op de bovenste plank lagen onderdelen voor meerdere muurbevestigingen voor planken. Hetzelfde systeem als wat in de bijkeuken in gebruik is. Dit hebben we naar zolder gebracht, met nog een paar dingen. Daardoor kon er op de bovenste plank veel meer aan dozen staan. En dat gaf op de lagere planken genoeg ruimte voor de verf.

Tot slot hebben we een kastje dat van kantoor af kwam hier hergebruikt om de accu met lader en omvormer een plek te geven. En bovenin werkhandschoenen en sjaals ed.

Hier een paar ‘voor’ en ‘na’ foto’s:

Luc had de wasdroger helemaal gesloopt. De metalen onderdelen hebben we – samen met ander oud ijzer – naar een adres gebracht waar we dat in een container mogen doen. Ander afval moet wachten tot we het weg kunnen brengen. Dat staat zo lang onder de planken in de bijkeuken.

Dit bericht is geplaatst in Inrichten, Klussen, Verven. Bookmark de permalink.