Bijna de laatste keer over de badkamer

Op één punt na, is de badkamer af!

De lampjes van boven de spiegel in de oude badkamer hebben we hier naar toe gebracht.
En de drie kledinghaakjes hebben hier ook weer een plek gekregen. Alleen houden ze nu handdoeken van de vloer, terwijl ze in de oude badkamer voor bv de badjas waren.

Wat betreft het slot: toen we opzochten waar we het vandaan hadden, kwamen we er achter dat we het verkeerde type gekocht hadden. Het slot is voor een deur die naar binnen draait, terwijl onze badkamerdeur naar buiten draait. We hebben het juiste type maar besteld, omdat dat gewoon mooier is. Hij is er al, en ook al geïnstalleerd. Wie nog een leuk ouderwets slot wil voor op een naar binnen draaiende deur: hier ligt er nog één 😉

Verder hebben we wat planken aan de muur gemaakt, en een afwerklat boven de deur langs gemaakt. Vandaag heb ik de binnenkant van het deurkozijn geverfd.

Gisteren hebben we de douche gebruikt. De extra laag vloertegels in het voorste gedeelte werken prima wat betreft het tegenhouden van het water. Alleen als je de douchedeur open doet terwijl de douche loopt, dan duw je met het weer dicht doen van de deur wat water naar buiten. Lang zoveel niet als we de allereerste keer hadden, dus we zijn dik tevreden.

Er moet nog een koof komen om de leidingen onder de wastafelkast weg te werken. En we hebben nog een paar kledinghaken voor aan de deur besteld. Verder moet het gebruik uitwijzen of we boven de deur nog een plank willen voor extra opslag.

We zijn blij!

Dit bericht is geplaatst in Voorhuis isoleren en verbouwen. Bookmark de permalink.