Blauwe muren en meer eendenplaatjes

Zoals beloofd, een paar plaatjes van de blauwe muren:

De kleur lijkt op de foto’s verschillend, maar is toch echt hetzelfde!

Na drie avonden eenden vangen om ze in hun hok te krijgen, hebben we het hok verplaatst naar de hoek waar de eenden als vanzelf al heengaan. Ze kunnen nu niet meer om het hok heen. Gisteravond is het Luc gelukt om ze vanzelf in het hok te laten lopen. Dat ging sneller dan gedacht, dus hij deed gauw het deurtje dicht. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat ik het laatste stuk zou doen, omdat ik dat ook moet doen als Luc een nacht in een hotel zit. Maar ik heb gezien hoe hij het doet, en ik heb er vertrouwen in dat het mij ook lukt.

Als het meezit helpt het niet meer gevangen worden mee aan dat ze op termijn wat minder schuw naar mij toe worden.

Wordt vervolgd! 🙂

Dit bericht is geplaatst in Huisdieren. Bookmark de permalink.

3 reacties op Blauwe muren en meer eendenplaatjes

  1. Roelien schreef:

    Luc is ganzen gewend Anke. Dan zijn eenden een makkie.

Reacties zijn gesloten.