Creatief met stof

De afgelopen dagen ben ik creatief met stof geweest.

Ik heb een t-shirt wijder gemaakt door er aan de zijkanten stukjes stof tussen te zetten. Dit is het resultaat:

En ik heb een kussen voor Fem voor in de kruidenwerkplaats gemaakt. De stof en de vulling had ik al maanden geleden uitgezocht. Ik had eerder alleen geen zin om het in elkaar te zetten. De vulling bestaat uit een oud eenpersoons dekbed. De stof komt van gulle gevers uit de familie. Om de hoes gemakkelijk los te kunnen halen heb ik er bij deze voor gekozen om een sluiting met twee knopen te maken. En aangezien mijn naaimachine niet zo geavanceerd is, heb ik de knoopsgaten ouderwets met de hand afgewerkt. 🙂

Dit bericht is geplaatst in Creatief. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Creatief met stof

  1. Alie schreef:

    Leuk idee Anke!

Reacties zijn gesloten.