De eerste bewoners van ons huis …

Een paar weken geleden deed ik via historisch Bellingwedde een oproep om in contact te komen met nakomelingen of andere mensen die de eerste bewoners van ons huis hebben gekend.

De oproep werd ook op facebook gezet, en daar werd de naam genoemd van een kleindochter. Ik kreeg een mailadres en stuurde gelijk een mailtje met een uitnodiging om te komen. Ik heb gelijk maar aangegeven dat ik ook wel naar hen toe wilde reizen, aangezien ze op nogal een stukje rijden wonen.

’s Avonds werd ik gebeld. Ze wilden graag mijn vragen beantwoorden, maar aangezien ze 89 jaar zijn, zagen ze het niet zitten om te komen. Dus hebben we een afspraak gemaakt dat ik naar hen toe zou komen.

Dat is ondertussen ook achter de rug. Het was een gezellige middag, waarin veel van mijn vragen beantwoord werden. Ik heb ook foto’s van de familie gezien en daar weer foto’s van gemaakt.

Nu kan ik denk ik mijn boekje wel zo ongeveer samenstellen. 🙂

Dit bericht is geplaatst in Historie huis. Bookmark de permalink.