De eerste klussen na de sleuteloverdracht

Goed, op 1 november j.l. kregen wij dus de sleutel van dit mooie optrekje:

Het was half vier voordat we ons nieuwe huis binnen stapten. De eerste dag hebben we besteed aan het inrichten van een tijdelijke slaapkamer, het aansluiten van de internet- en telefoonverbinding en het schoonmaken van het sanitair.

De katten wisten niet waar ze als eerste moesten beginnen te snuffelen. Maar meestal kwamen ze kijken waar wij mee bezig waren.

Op 2 november zijn we begonnen met het schilderen van het streepjesbehang in de kamers die respectievelijk kantoor en onze slaapkamer moeten worden.

Wij worden nl een beetje tureluurs van dit behang. De meeste muren worden gebroken wit (RAL 9010). Het leuke is dat het reliëf wel zichtbaar blijft, en dat ziet er best sjiek uit:

Hier zie je ook dat we 1 wand donkergrijs hebben gemaakt. Het idee was dat we daar dan ons bed tegenaan konden zetten. Helaas ging dat niet door, want dit stuk wand is te smal. Dat krijg je ervan als je niet van te voren gewoon even alles opmeet!

’s Middags waren we uitgenodigd bij de overburen om een kopje thee te komen drinken. Het was prettig om even uit de verflucht te zijn, en wat informatie over de buurt te krijgen.

Dit bericht is geplaatst in Verhuizen algemeen, Verven. Bookmark de permalink.