De provencaalse kruiden-border

Dacht ik dit weekend dat alles wat verplant moest worden verplant was, bedacht ik me vanmorgen dat ik de tijm, rozemarijn, hysop en salie nog naar de zuidkant van het huis wilde verplaatsen.

Het was mooi weer, dus dat nodigde uit om lekker buiten bezig te zijn. Eerst heb ik het ‘on’kruid en het stenige afval van de werkzaamheden van vorig jaar uit de border gehaald. Vervolgens constateerde ik dat het nu lege deel van de border voldoende grond had, maar dat de aardbeien in een kuil stonden.

Ik had al wat compost van achteren meegenomen. Dit heb ik over de aardbeien verspreid. Die moeten nu nog weer even extra aan het werk om daar weer bovenuit te komen, maar ik heb er wel vertrouwen in dat dat gaat lukken.

Toen was het tijd voor een pauze, lunch, een wandeling en gewoon even zitten.

En daarna verder: de genoemde planten her en der uit de achtertuin halen en in het lege deel van de border zetten.

En dan is dit het resultaat:

Dit bericht is geplaatst in Tuin. Bookmark de permalink.

4 reacties op De provencaalse kruiden-border

  1. alie schreef:

    Je hebt eer van je werk.Het groeit snel genoeg weer .

  2. Roelien schreef:

    Goed bezig Anke! Compliment voor de rust die je voor jezelf inbouwt.

Reacties zijn gesloten.