Diverse kleinere klussen …

De afgelopen week zijn er geen enorme veranderingen geweest. Nou ja, één dan: de kleur van de muur in de kleine slaapkamer. Dat ziet er nu wel heel anders uit.

Verder hebben we in die kamer de ophanging van de gordijnrail verstevigd. De gordijnen zijn behoorlijk zwaar. Ze trokken de rail naar beneden aan de uiteinden. En één van de muur bevestigingen kwam al een beetje los. Wat extra muurbevestigingen hebben dat probleem opgelost.

Ik ben verdeeld over een paar dagen alle boeken en andere spullen die eerder op deze kamer in de kasten stonden, gaan uitzoeken en een nieuwe plek geven. Het is nog niet helemaal naar mijn zin, maar dat komt later wel.

Zaterdag heeft Luc de naden van de gipsplaten van het plafond van de badkamer en een paar stukjes muur aangesmeerd. Voordat we daar verder kunnen, moet het goed droog. Daarom zijn we zondag verder gegaan met wat afwerkingsdingen, zoals bijvoorbeeld de verlichting in de zithoek van de woonkamer.

Ook hebben we wat extra bloempotten gekocht, voor de nieuwe planten die we gekocht of gekregen hadden.

De gatenplant had ik eerst in de vensterbank van de kleine slaapkamer staan. Maar het blad zat al snel tegen het glas, en zou ook tegen het gordijn komen, zodra dat dicht gedaan wordt. Die plant heeft nu een plekje in de woonkamer gekregen:

Ik vind em nog wat klein om op de grond te zetten. En die stoel stond toch alleen maar te staan. Met een verjaardag kan de plant op de grond en de kussens terug op de stoel…

Dit bericht is geplaatst in Voorhuis isoleren en verbouwen. Bookmark de permalink.

2 reacties op Diverse kleinere klussen …

  1. Roelien schreef:

    Echt een heel ander gezicht met deze kleur op de muur. Mooi!

  2. alie schreef:

    Het ziet er gezellig uit.De blauwe muur
    fleurt de kamer op.

Reacties zijn gesloten.