Een andere plek voor de video’s

Zoals jullie weten, is deze website verhuisd. En nu verhuizen de video’s ook. De meeste zijn al van Youtube af. Ik heb alles op een eigen harde schijf staan, en nu ben ik bezig om alle video’s op een eigen server/harde schijf te zetten.

Als je hierboven in de menubalk kijkt, zie je naast ‘home’, ‘historie huis’, ‘over mij’, nu ook een kopje ‘video’s’. Dat is de plek waar ik de links naar mijn video’s zet.

Er staan al een stel op, en de komende tijd zal ik dat verder aanvullen. Helaas kan ik ze niet met een plaatje aanbieden. Ze staan op datum en onderwerp. Misschien bedenk ik later dat iets anders handiger is, maar nu doe ik het zo.

Dit bericht is geplaatst in Creatief. Bookmark de permalink.

2 reacties op Een andere plek voor de video’s

  1. Roelien schreef:

    Ik heb ze gevonden!

Reacties zijn gesloten.