Een grote verandering

Vandaag is al de derde dag achter elkaar dat we aan het klussen zijn. Luc heeft namelijk 2 dagen vrij gehad, en die hebben we goed gebruikt.

Donderdag zijn de hennepblokken in de voorkamer tot bovenaan gestapeld. De lateien moeten nog geplaatst. Ik ging echter ’s ochtends al door mijn rug (nu al veel beter, gelukkig), waardoor ik niet zoveel kon helpen als ik graag wilde. Er kwam ook een flinke materiaalbestelling binnen. Ik heb onze buurmannen maar gevraagd of ze wilden helpen de spullen naar binnen te brengen, want dat kon ik niet! Terwijl we op de vracht aan het wachten waren, heeft Luc de lambrisering met elektra voorbereiding afgemaakt.

Vrijdag heeft Luc een begin gemaakt met de muur tussen badkamer en slaapkamer. Vandaag hebben we die samen verder opgebouwd. Hij is nog niet klaar. Het moet nog afgewerkt met gipsplaat, maar het ziet er al heel anders uit.

Dit bericht is geplaatst in Voorhuis isoleren en verbouwen. Bookmark de permalink.

2 reacties op Een grote verandering

  1. Hetty schreef:

    Wauw! Hard doorgewerkt!

    • Anke schreef:

      Dit zijn de leukste dagen, als de vorderingen zo’n duidelijk verschil maken. 🙂

Reacties zijn gesloten.