Een lamp, tuinwerk en wanddecoratie

Het begon ons steeds meer te storen dat er zo weinig licht in de hal bij de achteruitgang is. Tenzij je het grote licht aandoet. De oplossing is dan een extra lamp op te hangen. Een week of twee geleden is die gekocht, en dit weekend opgehangen. Natuurlijk moest er ergens stroom vandaan gehaald, en er moest een schakelaar komen. Dat is allemaal redelijk gemakkelijk gelukt.

Verder hebben we in de tuin gewerkt.

Ik heb aardpeerknolletjes gepoot. De rest die ik gekocht had hebben we vandaag gegeten. En we hebben in de zijtuin de magnolia en de rodondendron gesnoeid, zodat we gaas langs de tuingrens kunnen spannen.

We wachten met het gaas spannen totdat de mensen van de glasvezel de kabel tot aan huis hebben gelegd. Dat zou dit jaar, of anders in januari moeten gebeuren. Aangezien ze al bij ons in de straat bezig zijn (vrijdag waren ze bij de Polderweg bezig), hebben we er wel vertrouwen in dat dat binnen een maand gebeurd kan zijn.

Gisteravond zat ik op de bank om me heen te kijken. Ik realiseerde me dat ik uitgekeken ben op de poster (schilderij van de Westerwoldse A) boven de bank. In plaats daarvan hebben we de zonnebloemen er weer neer gehangen. Die hingen er origineel ook, dus dat paste prima. Op de plek van de zonnebloemen past de Westerwoldse A niet zo goed. Maar we hebben nog een andere poster van het museum, een foto van een drietal schalen met sinaasappels er in. Die stond op mijn kamer, op de grond. Ik was niet zo tevreden over de lijst waar ie in zat, maar het was er niet van gekomen om dat te veranderen. Vanochtend ben ik op zoek gegaan naar alternatieve lijsten. En ik kwam een kleinere lijst tegen, met een passepartout er in. We hebben de poster op maat gesneden, en nu hangt ie.

Dit bericht is geplaatst in Inrichten, Tuin. Bookmark de permalink.