Een omheining …

Dit weekend hebben we twee projecten aangepakt.

De eerste was het afzetten van een stuk tuin zodat Fem daar los kan lopen. Het stuk het dichtste bij huis was het gemakkelijkst. Het moest gebeuren met reeds aanwezig materiaal. Van mijn tuin in Marknesse was nog een flink stuk gaas van een meter hoog over. Verder vonden we in de bosjes een stuk gaas, precies op de plek waar we het wilden plaatsen. Dat stuk hebben we weer in ere hersteld. Dat was nodig, want het lag helemaal plat.

Dit eerste stuk gaas loopt tussen de coniferen door die ter hoogte van de tuinmuur naast het huis staat.

Het tweede stuk zit tussen de afscheiding die de buurman al had aangebracht (op de foto hierboven rechts) en de achterkant van de kleine schuur. Ter versteviging hebben we een oud hek gebruikt.

Het derde stuk is het afsluiten van het stuk zijkant van de overkapping.

Vervolgens vanaf die hoek, met een hekje erin naar de betonnen schuur.

Omdat we een dikke tak van de kers gehaald hadden om als tweede paal voor het hekje te dienen, hebben we de restant takken nog klein gezaagd. En omdat we toch aan het zagen waren, hebben we de appelboom gesnoeid en een tak van de berk gehaald. Die tak zat de Ginkgo in de weg. Die berkentak moet nog klein gemaakt, de rest is al.

Dat was klus een. De tweede klus was het vervangen van de beige wc pot voor de witte die uit het toilet in de schuur kwam. De beige pot vinden we allebei best heel lelijk. Helaas kunnen we de bijpassende wastafel niet vervangen. Die is nl veel groter dan het witte wastafeltje uit de schuur. Erger nog: de tegels achter de wastafel zijn niet gevoegd. Een kleinere wastafel brengt dat in het zicht, en dat is niet mooi. Want de goede kleur voegsel vinden is best wel lastig. Hieronder het resultaat. We mogen hem 24 uur niet gebruiken, omdat de onderkant gekit is.

Dit bericht is geplaatst in Klussen, Tuin. Bookmark de permalink.

5 reacties op Een omheining …

  1. Roelien schreef:

    Nu wildplassen dan??

  2. Alie schreef:

    Lekker bezig en veilig voor Fem.

Reacties zijn gesloten.