Een weekend halverwege februari …

Het is vrijdag gelukt om de wanden voor de tweede keer te verven.

Zaterdag hebben we de kast er tegenaan gezet, en gereedschap en andere spullen naar de achterwand verplaatst. Zondag hebben we het barretje gesloopt, en een stuk van de binnen afwerking ter hoogte van de garagedeur. Dat beige aanrechtkastje dat op de linkerfoto rechts naast de groene kast staat, komt onder de bar vandaan. De foto rechts laat de leeg gemaakte hoek zien.

Zaterdag heeft Luc van de aanhanger die we gekregen hadden, de verlichting gerepareerd en gekeken of de koppeling nog goed werkte. Vandaag heeft hij er een ketting bij geregeld, en de kentekenplaat erop gemaakt.

We hebben de aanhanger gevuld met stukken vloerbedekking, tempex, gipsplaat al dan niet met tegels, enz. Morgen maak ik een ritje naar het gemeentelijk afval brengstation.

Vandaag hebben we ook een begin gemaakt met de afwerking van de binnenwand rondom de ramen aan de tuinkant.

De vloer langs de voorgevel is overal nat. Dat is niet zo gek, want de rail waar de garagedeuren (die groene vlakken waar je tegenaan kijkt als je de oprit op komt) aan hangen, is aan de bovenkant niet afgedicht. Nou ja, vroeger is wel een poging gedaan, maar dat werkt al lang niet meer. Luc heeft er van dat dakgoot reparatietape op gemaakt. Dan kan de vloer binnen nu mooi drogen.

Dit bericht is geplaatst in Klussen, Schuur, Verven. Bookmark de permalink.

2 reacties op Een weekend halverwege februari …

  1. Hetty schreef:

    Na gedane arbeid is het fijn genieten.

Reacties zijn gesloten.