Een weekend hulp van Alie

Op vrijdag heb ik Alie opgehaald. Ook Zoetje de kat ging mee. Voordat ik wegging verhuisden we onze slaapkamer van de logeerkamer naar de tussenkamer. De verf in onze slaapkamer was nog niet droog, dus daar konden we nog niet liggen. Maar we moesten natuurlijk wel een fatsoenlijke logeerplek voor Alie en Zoetje hebben.

Luc was ondertussen druk met het aanleggen van een kabel voor internet van voorin de woonkamer, via de zolder, naar kantoor.

Vrijdagavond na het eten gingen we direct aan de slag met het schoonmaken van de keukenkastjes. Zoals wel vaker, blijkt bij zo’n uitgebreide schoonmaak welke hoeken en gaten normaal gesproken niet schoongemaakt worden!

Op zaterdag hebben we alle dozen met keukenspullen uitgepakt. En dat waren er nogal wat! De provisiekast kwam er ook vol mee te staan. De keuken in Hasselt was kleiner qua oppervlakte, maar groter qua kastruimte.

Terwijl Alie en ik in de keuken bezig waren, sloopte Luc de verhoging in de woonkamer. Dat ging gemakkelijker dan we eerst bang voor waren. De verhoging was op de houten vloer geplaatst en bestond uit stenen, met een paar cm beton erop, afgewerkt met plavuizen bovenop en dikke balken rondom.

Verder hebben we in dit weekend nog de woonkamer schoongemaakt en een zithoek gemaakt en onze slaapkamer ingericht. Luc had op vrijdag een kledingkast van zolder gehaald. Daar hebben we de dozen en tassen met kleding in leeg gemaakt.

’s Middags Alie weer terug gebracht en de spullen die we zo lang bij Alie hadden staan mee terug genomen.

Dit bericht is geplaatst in Verhuizen algemeen. Bookmark de permalink.