Een winderige zaterdag

Vandaag wat klussen in huis, en een serieuze start met het opruimen van de werkplaats.

Het begon met een kleine aanpassing aan de badkamer. De aanvoer van verse lucht was namelijk beduidend minder dan de afvoer. De oplossing: een rooster onderin de badkamerdeur. De deur gaat al minder zwaar open. We zijn benieuwd of het ook effect heeft op de temperatuur in de badkamer.

Vervolgens heeft Luc in de keuken een tweevoudige wandcontactdoos vervangen door een viervoudige. Nu kunnen ook het lampje en de standmixer aangesloten blijven. Er is ook nog plek voor de blender.

Terwijl Luc met deze zaken bezig was, heb ik de gordijnen in de achterkamer wat langer gemaakt. Het was gelukkig tamelijk eenvoudig. Ik kon de zoom uitleggen, en dan was er nog een beetje over, wat ik weg gewerkt heb met een stukje katoen. Gisteravond had ik ze al los getornd, waardoor het vanochtend zo klaar was.

Ik heb ook nog een paar laden in de grote kast opgeruimd en wat logischer ingericht.

Na de lunch zijn we in de werkplaats begonnen. Het was te winderig en buiig om hout buiten te zetten, dus we hebben alle dozen, potjes en bakjes met schroeven en dergelijke met de kruiwagen naar de kruidenwerkplaats gebracht. Daar hebben we alle ruimte om te sorteren. Er is veel weg gegaan. Daar maken we een buurman blij mee.

Dat was deel 1 van de werkplaats. Volgende week verder!

Dit bericht is geplaatst in Klussen, Schuur. Bookmark de permalink.