Fase 2 Houtstek bouwen

Na het demonteren van het dak van het kleine schuurtje, was het vandaag tijd om de basis van het nieuwe dak van de houtstek te maken. De balken en de panlatten zitten erop. Ook heeft Luc diverse schoren gemaakt, om het geheel stevigheid te geven.

Volgende fase is dakpannen leggen…

Mijn hulp was maar af en toe nodig, dus heb ik wat klusjes in de kruidenwerkplaats en de tuin gedaan. Ik heb de lat met de oogjes, die we voor het opbinden van de tomaten hadden gebruikt, van de touwen en het teveel aan oogjes ontdaan. Verder heb ik de appelboom gesnoeid. Eerder deze week had ik de peer en de druif al gesnoeid. Ook heb ik achter in de tuin wat bramen weg gehaald. En de vlier bij de composthoop is gesnoeid. De takken heb ik gelijk versnipperd. De nieuwe border is nu helemaal van mulch voorzien.

Uiteraard hebben we de Rayburn aan gehad, en er de eitjes op gebakken voor de lunch. 🙂

Dit bericht is geplaatst in Haardhout, Tuin. Bookmark de permalink.

2 reacties op Fase 2 Houtstek bouwen

  1. alie schreef:

    Heb je alles stormvast gezet???

Reacties zijn gesloten.