Gordijnen ….

Het huis begint zo langzamerhand opgeruimd en naar onze zin te worden.

Deze week heb ik gordijnen vermaakt voor het kantoor en de logeerkamer. Op kantoor hebben we de oude gordijnen terug gehangen. Ze zijn rood, niet echt onze kleur, maar ook wel prima in de verder heel egaal licht geworden kamer. De kozijnen moeten eigenlijk ook nog geschilderd. De kleur geel is vrij fel en zit er bovendien niet heel goed meer op. Daar moet ik nog even moed voor verzamelen. Of hulptroepen voor vragen natuurlijk… ūüėČ

Op de logeerkamer heb ik een gordijn vanuit Davy’s vroegere kamer opgehangen. Die was 3 stroken breed. Ik heb em doormidden geknipt (in de breedte), en op lengte gemaakt. Om een beetje een fatsoenlijke foto te krijgen moest ik de gordijnen dicht doen.

Verder op zoek geweest naar een klein lampje voor in de hal, om toch een beetje licht daar te hebben als er bezoek is. Zodat dan niet alle spotjes aan hoeven. Er gaan nl zes spotjes en een plafonnière aan als je op de schakelaar van de gang verlichting drukt.

Bij de plaatselijke tweedehandswinkel hadden ze niets wat ik geschikt vond. Toen ik thuis kwam bedacht ik me dat ik van mijn kamer nog een paar mogelijkheden had. Het is het niet helemaal, maar de gang is ook nog niet klaar, dus voorlopig is het goed zo.

Dit bericht is geplaatst in Inrichten. Bookmark de permalink.