Hekjes, bestrating en wat zolderwerk

De afgelopen week ben ik elke dag een uurtje op zolder bezig geweest, om een paar planken van nietjes en spijkers te ontdoen. Eén kant is nu klaar, de komende week hoop ik de vloer aan de rechterkant van de schoorsteen schoon te krijgen.

Luc wilde dit weekend graag met de bestrating aan de gang, maar zaterdag was het zo regenachtig, dat hij in plaats daarvan maar twee nieuwe toegangshekjes voor de moestuin heeft gemaakt.

Vandaag constateerden we dat het derde hekje, dat is het oude hekje dat tussen direct achter het huis en de achtertuin stond, eigenlijk ook nog aangepast moet worden, zodat die dezelfde stijl wordt als deze twee.

Dit is een oudere foto van het betreffende hekje.

Ik heb vandaag wat stukken moestuin schoon gemaakt, en Luc heeft de bestrating aan de zijkant en de achterkant van de bijkeuken netjes gelegd / wat opgehoogd. Het is nog niet helemaal klaar, maar de puf was er uit. Het is per slot van rekening geen werk wat hij dagelijks doet, en bovendien best zwaar. Maar hij is veel verder gekomen dan ik verwachtte. Dus dat is wel mooi.

Ik heb een filmpje gemaakt van de tuin, en daar zijn ook wat beelden in te vinden van de bestrating.

Al met al een productief weekend. 🙂

Dit bericht is geplaatst in Tuin, Zolder. Bookmark de permalink.