Het is vakantie!

Niet dat we weg gaan, maar wel gezellig samen de dagen doorbrengen. 🙂

Zaterdag moest Luc nog werken, dus zondag begon de vakantie pas echt. Om te beginnen zijn we naar de keuterdag geweest. Deze keer was het bij mensen die helemaal achteraf tussen Onstwedde en Alteveer wonen. We konden er op de fiets naar toe.

Maandag moest er nog wat met de bedrijfsauto, en Luc moest achter aangepaste werkschoenen aan. Daar tussendoor heeft hij twee ramen van de kruidenwerkplaats vervangen.

Dinsdag werd een dagje uit, terwijl Fem de buren gezelschap hield. We zijn naar Lelystad geweest, om infrarood panelen in het echt te bekijken. We hebben ook één gekocht, voor de nieuwe badkamer. Die wordt in de winter niet warm genoeg met alleen de vloerverwarming. Naderhand hebben we nog wat door Lelystad gereden, herinneringen ophalen. Na een lunch in Emmeloord, vanaf Bant de polder door, via Blokzijl, Steenwijk en door Drenthe. In Diever hebben we een korte stop gemaakt, en vervolgens door naar huis.

Op woensdag was het tijd voor wat huishoudelijke klusjes, en ’s middags een paar buren op de thee.

En vandaag klom Luc op de ladder om de strepen en wenkbrauwen aan de voorkant van het huis geel te verven. Het is nog niet helemaal klaar, maar het verschil is goed zichtbaar.

Een andere keer komen er weer foto’s!

Dit bericht is geplaatst in Buitenkant huis, Schuur. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Het is vakantie!

  1. alie schreef:

    Wat een gezellig dagje uit!
    Maar de week is al weer om.Fijn weekend!!!

Reacties zijn gesloten.