In de aanloop naar kerst

Zoals meestal, heeft Luc ook dit jaar buitenom het huis lichtslangen opgehangen. Ik heb er geen foto’s van. Het is namelijk in grote lijnen hetzelfde als voorgaande jaren. Alleen het rendier staat op een andere plek: tegenover de voordeur. Ik geloof dat ie daar ook al eens eerder heeft gestaan, maar de afgelopen jaren stond ie aan de andere kant naast het huis, in de buurt van de rodondendron.

In de huis hebben we ook her en der wat groen en lampjes. Ik heb er een filmpje van gemaakt:

Ik heb al weer heel wat jaren een aversie tegen de kerstboom in de woonkamer. Bij een ander vind ik het meestal leuk staan, maar niet bij ons. Maar een beetje speciale versiering vind ik wel leuk.

Het was de afgelopen week flink koud, en dat leverde natuurlijk weer wat leuke plaatjes op:

Ook hebben we nog weer hout laten bezorgen. Het eikenhout is nog lang niet op, maar het zachtere hout wel. En dus hebben we douglas schaaldelen besteld.

Dat hebben we dit weekend deels kachelklaar gezaagd, en deels in meterstukken, zodat het van de oprit af kon.

Dit bericht is geplaatst in Buitenkant huis, Creatief, Haardhout, Inrichten. Bookmark de permalink.