Interne verhuizing deel 2

Vrijdag hebben we de slaapkamer en de tussenkamer helemaal leeg gemaakt. Vandaag de woonkamer. En de logeerkamer is woonkamer geworden.

Stoney cat kreeg een plekje op de vensterbank in onze tijdelijke slaapkamer…

Aan het begin van de middag hebben we nog een paar uurtjes van het mooie weer genoten. Tegen drie uur begon het dicht te trekken. Tijd dus om weer naar binnen te gaan. Maar eerst nog even een neuswiel op de aanhanger maken! Dan kunnen we de aanhanger dichterbij zetten als we aan het slopen zijn. Nog steeds niet dichterbij dan achter het huis, maar het scheelt zo 10 – 15 meter.

Fem heeft vanaf woensdagnacht lekker op haar kussen aan het einde van het gangetje gelegen. Vanavond wou ze eerst niet met haar kauwstaaf naar de nieuwe woonkamer. Toen ik de kauwstaaf oppakte en ermee weg liep, kwam ze achter me aan en ging op het kleed liggen, alsof er niets aan de hand was.

De katten liepen ook een beetje verdwaasd door de lege woonkamer. Nu zijn ze in de tijdelijke woonkamer met elkaar aan het donderjagen…

We dachten vanavond de deur tussen keuken en kamer er even in te zetten. Dat ging helaas niet zo gemakkelijk als gedacht. Morgen doen we een nieuwe poging.

Dit bericht is geplaatst in Huisdieren, Klussen, Verhuizen algemeen. Bookmark de permalink.

2 reacties op Interne verhuizing deel 2

 1. alie schreef:

  Het ziet er gezellig en knus uit jullie tijdelijk onderkomen.
  Wel een gesleep he???

  • Anke schreef:

   Ja, knus en gezellig is het wel. 🙂
   En ik ben blij dat het gesleep naar zolder klaar is. Dan begint nu het gesleep met afval naar buiten … 😉

Reacties zijn gesloten.