Interne verhuizing

De plannen voor het isoleren van de houten vloeren en de buitenmuren in die ruimtes zijn veranderd van grotendeels laten doen naar grotendeels zelf doen.

Voordat we echter uberhaupt iets aan isoleren kunnen doen, moeten de ruimtes leeg gemaakt worden. En daar zijn we deze week ook mee begonnen.

Dinsdag overdag heb ik ruimte gemaakt in de hal, en ’s avonds hebben we de kasten uit kantoor naar de hal verplaatst. Vervolgens de andere spullen van kantoor naar zolder gebracht. En toen ons bed in kantoor gezet. Het past precies met de nachtkastjes ernaast…

We hebben de bedbodems van het logeerbed in gebruik. Die zijn namelijk erg lastig op zolder te krijgen. En het bedframe en de lattenbodems die we normaal gebruiken zijn veel handzamer.

Fem begreep er gisteravond niets van. Ik heb haar nog proberen mee te krijgen, maar ze wilde niet, en heeft in de woonkamer op de bank geslapen. Haar normale bed in de tussenkamer was niet bereikbaar voor haar, aangezien de deur dicht was.

Vandaag heb ik de grote kast in de tussenkamer leeg gemaakt, en de dozen naar zolder gebracht. En ik ben begonnen met de lagere kasten. Die staan vooral vol met boeken. Vrijdag verder, want morgen heb ik andere plannen…

Dit bericht is geplaatst in Verhuizen algemeen. Bookmark de permalink.