Kerst stukjes en andere activiteiten

Deze week was mijn moeder een dag op bezoek, en hebben we kerststukjes gemaakt. De tuin had zoveel mooi groen én rood te bieden, dat we er verder niets voor hebben hoeven aanschaffen. Nou ja, alleen de oase. Moeders heeft een stukje mee naar huis gekregen, en wij hebben deze op tafel staan:

En een kleinere op een tafeltje in de hoek, maar daar heb ik geen foto van.

Verder heb ik deze week 2 gordijnen in de woonkamer beter passend gemaakt. Die voor het grote zijraam was veel te breed. Daar heb ik een baan afgehaald, weer omgezoomd en een nieuwe eindplooi gemaakt. Nu hangt ie veel mooier. En het gordijn voor de deur. Er hingen aan weerszijden 2 smalle gordijnen, en dan zo’n 20 cm boven de vloer. Ik heb ze aan elkaar gemaakt, zodat het nu 1 gordijn is, en onderaan een stuk gemaakt, zodat ie tot op de grond hangt. Het was de bedoeling dat ie 1 cm boven de vloer zou komen, maar dat is dus niet helemaal gelukt.

Vandaag was het heerlijk weer en ben ik in de tuin bezig geweest om de coniferenheg bij het schuurtje wat te snoeien. Luc kwam helpen en samen hebben we 2 kleine coniferen eruit gesloopt, zodat we nu een rondje rondom de kleine schuur kunnen lopen. We moeten daar nog wel wat doen aan afscheiding naar de buren, maar dat komt wel als het mooier weer wordt.

Toen wilde Luc graag nog even in de voortuin aan de gang. Zoek het verschil op de volgende foto’s :

Dit bericht is geplaatst in Creatief, Tuin. Bookmark de permalink.

4 reacties op Kerst stukjes en andere activiteiten

  1. Luc schreef:

    Je hebt de ramen gewassen?

  2. Roelien schreef:

    Weer lekker bezig geweest jullie!!

Reacties zijn gesloten.