Keukenklussen en tuinwerk

Zaterdagmiddag was ik in Museum de Oude Wolden aan het werk, en Luc is in de kruidenwerkplaats bezig geweest.

Hij heeft de waterleiding verlengd en de kraan aangesloten. Toen de afvoer naar buiten gemaakt. En twee wandcontactdozen aangesloten. Toen hij klaar was kreeg ik foto’s toegestuurd van het resultaat.

Vandaag heeft hij de bezinkput voor de keukenafvoer afgemaakt. Ik heb een plint voor het keukenblok langs gemaakt, een plank onder het open gedeelte gemaakt, en een gordijnrail geplaatst. Het gordijn dat ik wil vermaken om ervoor te passen heb ik opgezocht en gewassen. Dat stukje kreeg ik helaas vandaag niet af. Maar dat heeft me er niet van weerhouden om de ruimte in gebruik te nemen. 🙂

Luc heeft vandaag ook nog een oude olieton geschikt gemaakt om vuur in te stoken. Hier kunnen we ook grotere stukken hout en bijvoorbeeld stronken in verbranden.

Terwijl Luc met Fem aan het wandelen was heb ik een hoekje bessenstruiken (naast de appelboom) uitgespit. Op deze plek gaan we de composthoop maken. Gezamenlijk hebben we de bessenstruiken in de kippenren geplant.

Dit bericht is geplaatst in Kippen(hok), Schuur, Tuin. Bookmark de permalink.

2 reacties op Keukenklussen en tuinwerk

  1. alie schreef:

    Wat een bedrijvigheid!
    Jullie schieten mooi op.

Reacties zijn gesloten.