Kruidenthee en zo

De oplettende lezer heeft wellicht al gezien dat deze website een extra menu-item heeft. 🙂

Maar voor wie vooral kijkt of ik al weer een nieuw bericht heb geschreven, meld ik het hier dus even.

De kruiden drogen goed op zolder, en ik begin zo rustig aan wat meer stappen te zetten om tot een verkoopbaar product te komen.

Ik had een paar weken geleden de zakjes gekocht waar de thee in moet, vandaag de splitpennen waar ze mee dicht moeten. En vannacht, toen ik tijdens het onweer met Fem op de bank zat, heb ik een opzetje gemaakt voor de labels die erop moeten. ’s Avonds al een idee voor een logo uitgewerkt: kleine fotootjes van bloemen naast de bedrijfsnaam.

Eerder deze week had ik een ‘bedrijfsnaam’ bedacht: Kruidenthee en zo. Niet erg origineel, maar ach, het beestje heeft een naam. Ik heb de domeinnaam www.kruidentheeenzo.nl ook maar gelijk vastgelegd. Op dit moment kom je, als je die intypt, op deze site terecht. Later beslis ik of het een helemaal aparte site wordt, of dat ik deze ga aanpassen.

Dit is het voorlopige label:

De groene rand heb ik er alleen om gedaan zodat de label hier beter als label zichtbaar is.

Ik ben benieuwd naar jullie mening. Mag ook per e-mail!!

Dit bericht is geplaatst in Kruidenthee en zo. Bookmark de permalink.

3 reacties op Kruidenthee en zo

 1. Alie schreef:

  Hoi Anke,
  Het label past bij jou en de kruidenthee.
  Goed gekozen! Vooral dat enzo,dat geeft aan
  dat er meer aan zit te komen!!Succes hoor!

 2. Roelien schreef:

  Een mooi label dat meer weergeeft dan er staat te lezen. Goed gekozen!!

Reacties zijn gesloten.