Luc is weer aan het werk …

… en dat houdt in dat ik overdag alleen aan het klussen ben.

De eerste klussen die ik deed waren het korter maken van de vitrages en gordijnen op onze slaapkamer. Ook begon ik met het wassen van de gordijnen van de woonkamer.

Ik ben op pad geweest voor de katten: vlooienmiddel halen en een afspraak gemaakt voor hun sterilisatie. En een lading vers vlees voer opgehaald.

Ook ergerde ik me zodanig aan de dozen met spullen van mijn eigen kamer, dat ik het dressoir van mijn kamer weer in elkaar gezet heb, en gevuld heb met boeken. Dat ruimde weer lekker op.

’s Avonds hebben we samen van alle zwarte kasten één groot wandmeubel gemaakt voor in de woonkamer. Daar heb ik ook aardig wat dozen in leeg gemaakt.

Vrijdagmiddag begon Luc met het afwerken van de vloer op de plek van de verhoging.

Op zaterdagochtend maakte hij dat af. Vervolgens verplaatsten we de eettafel naar de voorkamer. Ook deden we nog wat kleine klusjes zoals een rek in de badkamer voor de handdoeken en in de wc een spiegel en een plank ophangen.

Toen moesten we stoppen, omdat er familie op bezoek kwam! Zij brachten lunch mee, en die hebben we heerlijk in de voorkamer aan de tafel zitten eten. Uiteraard hebben ze eerst het huis bekeken. Na de lunch gaven we een rondleiding door de tuin en de schuren.

Met de familie weer onderweg naar huis, hebben wij her en der nog wat kasten weggehaald die we kwijt wilden, en repareerden we een lekkende wc.

Dit bericht is geplaatst in Verhuizen algemeen. Bookmark de permalink.