Mooi weer, tuin weer!

Met dit heerlijk zonnige weer geniet ik ’s ochtends van een lange wandeling met Fem, en ga ik ’s middags de tuin in.

Ik heb een paar borders een beetje opgeruimd. Het afval gaat naar de kippen, die vinden het heerlijk om in te scharrelen. Lijkt de ren gelijk ook weer wat groener… 😉

Vanmiddag heb ik de border bij de druif opgeruimd. Een aantal akelei plantjes heb ik verplaatst. En de druif alvast een heel eind terug gesnoeid. Deze moet namelijk plaats maken voor een zoete druif.

Ik was lekker bezig, en ben toen ook gelijk maar doorgegaan met het verwijderen van de stronken. Dat bleek erg mee te vallen. 🙂 Er zaten wel veel glascherven in de grond. Een geluk dus dat ik vooral met gereedschap in de grond zat, en dat ik handschoenen aan had voor zover ik rechtstreeks met m’n handen in de grond zat.

Nu nog een nieuwe overkapping, en dan kan de nieuwe druif (die moet nog komen…) groeien.

Dit bericht is geplaatst in Kippen(hok), Tuin. Bookmark de permalink.