Kruidenazijn en streekmarkt

Ik ben dit jaar opnieuw gevraagd om mee te doen aan de streekmarkt bij het Meezenest in Veelerveen. Vorig jaar vroegen ze me ook al, maar aangezien ik toen nog niets te verkopen had, heb ik toen nee gezegd. Wel met de aantekening dat ik dit jaar waarschijnlijk wel mee zou willen doen, als ze dan weer een streekmarkt organiseren.

En dat doen ze dus, op de zondag van het weekend dat VELT open dagen heeft bij aangesloten tuinen. Dat weekend is 2 en 3 juni, en de streekmarkt dus op 3 juni.

Ik had afgelopen winter al een aantal theemengsels gemaakt. Die neem ik dus mee.

En nu heb ik kruidenazijn gemaakt. Ik heb er mooie flesjes voor gekocht, biologische azijn, en kruiden uit eigen tuin. Die zijn niet gecertificeerd, dus ik kan het niet biologisch noemen. Maar dat mag de pret niet drukken!

Hieronder het eindresultaat. Luc vraagt me net of er ook een datum op staat… Nee dus 🙁

Die tien flesjes kan ik wel handmatig van een datum voorzien, maar voor de volgende serie toch maar iets op het etiket printen.

Dit bericht is geplaatst in Kruidenthee en zo. Bookmark de permalink.