Nog een keer windveren en boeidelen en andere zaken

Zoals ik maandag al hoopte, is het gelukt om vandaag de windveer aan de rechterkant te vervangen. En ’s middags een boeideel achter de dakgoot van de aanbouw.

Met z’n tweeën hebben we de dakgoot eerst op de grond gelegd, en aan het einde weer opgehangen. Daar tussenin was mijn hulp alleen nodig om de twee planken vast te houden terwijl Luc de eerste twee schroeven erin draaide. En ik heb de zijkanten en onderkant schoongemaakt.

Na gedane arbeid is het goed rusten. 🙂

Vanavond heb ik de kruidenwerkplaats gestofzuigd. Luc heeft zich ook nog weer ingespannen en heeft de kwasten schoon gemaakt en de verfboel opgeruimd.

Ik heb de afgelopen dagen ook de bijkeuken opgeruimd. De aanleiding daarvoor is onze conclusie (voorlopig) dat de provisiekast de beste plaats is voor het verdeelblok van de vloerverwarming. Het resultaat daarvan zal vermoedelijk zijn dat de provisiekast zomer én winter warm zal zijn. In de zomer is de provisiekast nu al eigenlijk te warm voor het opslaan van groenten die beter niet in de koelkast bewaard kunnen worden. Zodoende gaan we ruimte maken voor een aantal spullen uit de provisiekast om in de bijkeuken te bewaren.

Dit bericht is geplaatst in Buitenkant huis, Inrichten. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Nog een keer windveren en boeidelen en andere zaken

  1. alie schreef:

    Mooi resultaat!!

Reacties zijn gesloten.