Nog meer kozijnen en houtopslag

En het is weer mooi weer, dus verder met het groen verven van de kozijnen. Diverse buren stopten om te vertellen dat ze het heel mooi vinden worden. 🙂

Daarna met Donna naar de dierenarts geweest, omdat ze een oppervlakkige hoofdwond heeft die ze telkens open krabt, waardoor het nu, een week later nog niet genezen is.

Echt ontstoken is het niet, aangezien ze goudsbloemthee door het vlees krijgt, maar iets voor de jeuk had ik nog niet bedacht. De afspraak met de dierenarts stond al, toen ik bedacht dat ik misschien met kruidenmiddelen ook wel wat aan de jeuk kan doen. Nu heeft ze een injectie tegen de jeuk gehad, en een zalfje om de plek zacht te houden, met een antibiotica erin. Thuis heb ik opgezocht wat het middel tegen de jeuk als werkzame stof heeft: dexamethason. Dat ga ik toch echt een eventuele volgende keer anders proberen op te lossen.

Toen we terug waren hebben we betonmix gehaald voor onder de houtopslag. Luc dacht aan zeven zakken wel genoeg te hebben. Maar helaas, toch nog 3 à 4 zakken te weinig. Maar het begint al ergens op te lijken!

Dit bericht is geplaatst in Buitenkant huis, Huisdieren, Klussen, Tuin. Bookmark de permalink.

3 reacties op Nog meer kozijnen en houtopslag

 1. Alie schreef:

  Wat sneu voor Donna,jeuk is soms erger dan pijn.
  Het is mooi geworden met de combinatie groen met zandkleur.
  En de houtopslag vordert al.Komt er nog een dakje boven?
  De moestuin loopt op z’n eindje? Alles geoogst zo zachies an? Groetjes!!

 2. Roelien schreef:

  Echt een mooie kleurencombi!! Hopelijk knapt Fem snel op.

  • Anke schreef:

   Dank je! Donna’s hoofdwond is dicht. Het wachten is nu op hergroei van de vacht daar, maar dat zal vast binnenkort ook weer geregeld zijn. 🙂

Reacties zijn gesloten.