Nog meer resultaten van een lang weekend

Op vrijdag had Luc al in huis gewerkt. De eerste rijen blokken zijn langs het laatste stuk gelegd. We hadden verwacht dat hij vandaag daar verder zou gaan. Maar het was goed weer om buiten bezig te gaan, dus hebben we dat gedaan. Op onderstaande foto’s dus het resultaat van de vrijdag.

Op de foto’s van gisteren ligt een hoop groen en grond. Wat minder goed te zien is, is dat er ook een aantal betonnen balken liggen, met wat stenen er op gemetseld. Die zaten langs de erfgrens in de grond.

Een paar er van hebben we langs de border naast het voorhuis gelegd. Dan blijft de grond daar beter in de border. Er moesten wat sneeuwklokjes weg. Die hebben we maar aan de andere kant in de grond gezet.

Toen Luc die loodzware betonnen balken had opgeschoond en op hun plek gelegd (voor drie, en vier stuks in opslag naast de schuur), had hij het wel gehad voor de dag. Het uitplanten van de struiken moet wachten tot een volgende keer. In ieder geval is de hoop takken, stammen en grond nu nog alleen dat, geen steen meer.

Dit bericht is geplaatst in Tuin, Voorhuis isoleren en verbouwen. Bookmark de permalink.