Nog meer sloopwerk?!

Wat een mooie samenloop van omstandigheden! Eerst bleek mijn afspraak van vanmiddag niet door te gaan, toen bleek dat Luc vandaag naar huis kwam, omdat hij niet verder kon op de klus waar hij een week zou zijn.

En gisteren had ik een tip gekregen waar we veel puin vandaan zouden kunnen halen. Even rechtstreeks informeren, en gelijk afgesproken dat we vanochtend zouden komen. Vanochtend een aanhanger geregeld. Nadat we een kop koffie hadden gedronken zijn we die kant opgegaan.

Vandaag hebben we er drie ladingen vandaan gehaald. Maar ook de muur gesloopt waar de meterkast tegenaan zat. En het kelderraam verwijderd.

De ijzeren balk waar de muur op rustte ligt nu los. We laten hem nog liggen, omdat het bescherming biedt voor de gasleiding. Anders zweeft die in de vrije ruimte, en wordt de kans groter dat we hem in het werk beschadigen. In de laatste week van mei wordt ie verplaatst. Dan pas kunnen we de kelder aan de buitenmuur kant ook goed vullen. De oude gasleiding zit daar nu ook nog in de weg.

Om half vijf lag de derde lading in de kelder. En wij uitgeput én tevreden met een glas ranja op een stoel.

Dit bericht is geplaatst in Sloopwerk, Voorhuis isoleren en verbouwen. Bookmark de permalink.