Nogmaals de kuikens

Het laatste ei heb ik open gemaakt, en het bleek leeg, niet bevrucht.

Vanochtend heb ik de kloek en kuikens in het noodhok gezet. Deurtje open, en even later stond het spul buiten, voor de deur naar de achterste ren, en het hok waar ze de afgelopen 3 weken heeft zitten broeden. Toen ik later weer kwam, was madam op die plek gaan zitten, met de kuikens onder zich. Omdat het wat regende heb ik het drietal toen maar opgepakt en in het noodhok gezet, met de deur dicht. Morgen maar eens kijken of ze aan de nieuwe situatie gewend is.

En – als het goed is – komt morgen het nieuwe hok! Van de leverancier begreep ik dat het pakket gevonden is, opnieuw gescand, en dat het dan morgen geleverd zou moeten worden. We zullen het meemaken. 🙂

Dit bericht is geplaatst in Kippen(hok). Bookmark de permalink.