Nu is het echt!

Gisteren hebben we de klok opgehangen en heeft Luc het modem van zolder naar de meterkast verhuisd. Vervolgens moest er iets met internet- en telefoonkabels. Dat werkt nu.

Vanochtend heeft hij de nieuwe deurbellen opgehangen, en een schuin stukje schoorsteenmantel afgebikt, zodat de plank er nu recht op ligt. Vervolgens begon hij met de krabpaal. En toen kwamen de hulptroepen voor het verhuizen van de kast. Uiteraard werden eerst onze inspanningen tot nu toe bewonderd. Vervolgens werd het energieniveau op peil gebracht door middel van een lunch. Toen werd de kast verhuisd. De kast bestaat uit twee delen.

Het onderste gedeelte was best zwaar. Maar het bovendeel moest niet alleen uit de schuur gehaald worden, maar ook opgetild.

Toen de kast stond hebben de heren ook een heel stel dozen van zolder gehaald. Vervolgens gingen zij verder met de krabpaal, terwijl ik eerst de kast helemaal heb schoongemaakt, en vervolgens al die dozen leeg gemaakt en een plekje in de kast gegeven. Het is nog niet naar m’n zin, maar dat komt nog wel.

De krabpaal is geïnstalleerd. En alvast één plank erbij. De bevestiging van de andere plank hebben we in de tussentijd in de keuken in gebruik genomen. Daar moeten we dus nog wat voor vinden.

En hiermee is een einde gekomen aan Luc z’n vakantie. Hij kan met een tevreden gevoel weer aan het werk!

Dit bericht is geplaatst in Voorhuis isoleren en verbouwen. Bookmark de permalink.

2 reacties op Nu is het echt!

  1. alie schreef:

    Dat was operatie kast! komt mooi uit
    tegen de wand.En de klok tegen de
    groene wand!.Kun je op je gemak de kast inpakken.

  2. Roelien schreef:

    Dat was een flinke til! Wat staat de kast daar goed!! En de klok aan de muur hangt daar prachtig.

Reacties zijn gesloten.