Over mij

Mijn naam is Anke Grunefeld.

Sinds november 2016 woon ik met mijn lief en 2 katten in het mooie Vriescheloo. En, zoals je in de blogs kunt lezen, is daar in januari 2017 een hond bij gekomen. Vervolgens is de veestapel verder uitgebreid met kippen, sinds oktober 2018. In juli 2020 zijn er twee loopeenden bij gekomen.

Ons huis is oud, en er moet heel veel aan gebeuren. Er is namelijk veel achterstallig onderhoud. Binnen moet geïsoleerd worden, buiten nieuwe dakgoten, schilderwerk en deels nieuwe kozijnen. Ook de tuin was slecht onderhouden en is in de afgelopen paar jaar al behoorlijk veranderd.

Een van de dingen die ik met de tuin ben gaan doen, is het maken van kruidenthee, van kruiden uit eigen tuin. De thee, en aanverwante kruidenmiddelen, verkoop ik o.a. via lokale gelegenheidsmarkten en de molen in Vriescheloo.

Het meeste opknapwerk doen we zelf, af en toe geholpen door familie en vrienden.

Door middel van deze website kun je meegenieten van alles wat we gedaan hebben. En ik houd je op de hoogte van de avonturen van onze dieren.

Veel plezier met het lezen van mijn schrijfsels, en als je een opmerking wilt achterlaten, dan stel ik dat op prijs!