Pinksterweekend

Zaterdag heeft Luc de vloertegels in het toilet gelegd, nadat we de afwerklatten langs het plafond bevestigd hadden.

Omdat de lijm zondag nog niet helemaal droog was, zijn de voegen pas op maandag gevuld.

De zondag is besteed aan het opruimen van de betonnen schuur: gipsplaat en latten en balken zijn allemaal bij de andere voorraad van dit materiaal opgeborgen. Ook is de aanhanger weer gevuld met afval voor de milieustraat. En, ook niet onbelangrijk: de nieuwe toiletpot is geïnstalleerd in het toilet in huis. Daarmee is de pot, die voorheen ook in de schuur stond, nu weer beschikbaar voor in de schuur. Terwijl Luc met de toiletpot bezig was heb ik de vloer in de schuur schoon gemaakt. Nou ja, de losse troep eraf gehaald. De vloerbedekking blijft dit jaar nog zitten. Wat we er daarna mee gaan doen weten we nog niet.

Maandag is de vloer dus gevoegd, en hebben we wat geërfde meubels naar de schuur verplaatst. Ik ben zo gewend aan een ruime hal in huis, dat ik na een week tegen het bankje en de twee tafeltjes aan te hebben gekeken, er helemaal klaar mee was.

Ik heb zaterdag trouwens ook nog de pompoen, courgette en augurk in het betreffende moestuinbed gezet.

We kwamen er achter dat de bewegingssensor van de buitenlamp bij de voordeur stuk was. Omdat dit in het donker een essentieel lichtpunt is, hebben we direct maar een nieuwe lamp gehaald, en die hangt ook al!

Dit bericht is geplaatst in Klussen, Schuur, Tuin. Bookmark de permalink.