Rijden en elektra

Met behulp van verse hulptroepen en een geleende grotere aanhanger, is al het sloopafval dat we buiten verzameld hadden, vandaag naar de stort gebracht. De laatste aanhanger was maar half vol, dus hebben we nog een voorzetwand los getrokken, zodat we met een volle aanhanger de laatste rit van vandaag konden maken.

  

Daarna zijn we verder gegaan met slopen. Het lange hout in wat kortere stukken gezaagd, en gelijk maar in de aanhanger gedaan.

Tegen de tijd dat we de laatste aanhanger wegbrachten, was het bedrijf dat onze elektra aansluiting kwam verzwaren ook weer weg. Ze waren er al op tijd, hebben de kabel onder de weg door geschoten, en daarna aangesloten. We hebben ongeveer 4 uur zonder stroom gezeten. Maar daar hebben we dus niet zoveel van gemerkt, omdat we continu buiten bezig waren.

Ze moesten gedeeltelijk onder de weg zijn, dus de weg was nogal versmald. De bocht van de oprit de weg op was wat krap, maar het kwam iedere keer weer goed. Af en toe ontstond er een file voor de wegversmalling. Vooral trekkers en mestwagens hadden er moeite mee…

Bij de sloopactie van vanmiddag hebben we het nu uitgestorven mierennest opgeruimd.
Ook kwamen we een verzameling lege notendoppen tegen. De voorraad van muizen?

Verder kwamen we weer een selectie aan behang tegen:

Dit bericht is geplaatst in Sloopwerk, Voorhuis isoleren en verbouwen. Bookmark de permalink.