Sanering

En toen was het zover! Tegen kwart voor acht vanochtend stonden er 3 mannen voor de deur. Ik heb ze rondgeleid, en nadat ze de voorbereidende werkzaamheden hadden gedaan, trokken ze hun witte pakken aan en begonnen ze met het weghalen van de dakplaten.

Het idee was dat ze tot de plasticlaag boven de gipsplaten de boel weg zouden halen. Helaas bleek het plastic op veel plekken kapot te zijn, waardoor er rotzooi onder gekomen was. Het plastic moest dus ook weg. Gelukkig sluiten de gipsplaten afdoende af, zodat ze niet nog verder moesten. Om half twaalf hadden ze de rechterkant zo’n beetje af.

’s Middags kwam er nog een extra man helpen. En om half drie kwam er iemand kijken of ze hun werk goed genoeg hadden gedaan. Dat bleek het geval, en de ‘besmette’ omgeving werd vrijgegeven en de gele linten weggehaald. Vervolgens haalden de mannen de resterende dakpannen van het achterste stuk. Tot slot werd er opgeruimd. Op de platte wagen de golfplaten goed ingepakt, zakken met mos en de zakken met plastic waar de grond mee afgedekt was. Op een andere aanhanger werden de piepschuimplaten geladen.

Tegen vier uur waren ze weg.

Ik heb nog wat foto’s gemaakt van hoe de elektriciteitsleidingen lopen. Altijd handig voor later. 🙂

Dit bericht is geplaatst in Schuur. Bookmark de permalink.

2 reacties op Sanering

  1. Alie schreef:

    Hoi Anke,wat een karwei is dat.
    Morgen weer verder? Hopelijk blijft het weer goed! Groetjes!

    • Anke schreef:

      Hoi Alie, ze zijn vandaag inderdaad verder gegaan. Zie het volgende bericht. 🙂

Reacties zijn gesloten.