Slaapkamer!

En we hebben onze eerste nacht in de nieuwe slaapkamer geslapen!

Gordijnen, vitrage, verlichting en het bed waren gelukt. Kasten en de deur nog niet, maar dat mocht de pret niet drukken. We kwamen tot de conclusie dat de rolgordijnen aan de voorkant onvoldoende werken. Er is wat weinig kozijn waar ze voor kunnen hangen. Daardoor komt er veel licht langs. We hebben besloten dat daar ook overgordijnen komen.

Vandaag hebben we de eerste ladenkast in elkaar gezet – en gelijk in gebruik genomen. Vanavond heb ik de laden van de tweede kast in elkaar gezet. Morgenochtend komt de kast zelf. Verder hebben we een stuk van de vitrage geknipt, zodat het niet meer op de grond ligt. Het moet nog korter, maar dat komt later.

Luc heeft de deur van de slaapkamer klaar gemaakt. Dat was nog best veel werk. Daarna heeft hij nog afwerklatten op de lambrisering gespijkerd. Tijdens de maaltijd hebben we een werkbespreking gehouden. Waarop we concludeerden dat Luc nog even een gang naar de bouwmarkt moest maken, terwijl ik het resterende schuurwerk aan de voorste kozijnen deed. En de laden van die tweede ladenkast…

Morgen dus de kast, plastic op de vloer in de woonkamer, en dan mag Luc nog weer een ronde kitten. En ik ga vliesbehang op de meterkast maken, en op de keukenmuur, boven de lambrisering. En misschien komen we dan ook nog wel aan muren verven toe, maar dat lezen jullie later wel weer!

Dit bericht is geplaatst in Voorhuis isoleren en verbouwen. Bookmark de permalink.

3 reacties op Slaapkamer!

 1. alie schreef:

  Wat is de slaapkamer mooi geworden.
  En wat past het spijkersprei er mooi bij.
  De ladenkast doet het goed tegen de blauwe muur!

 2. Roelien schreef:

  Wat is het een mooie kamer geworden!!

 3. Anke schreef:

  Dank! 🙂

Reacties zijn gesloten.