Sneeuw en vorderingen op zolder

Gistermiddag begon het met sneeuwen. Eerst was het meer natte sneeuw, maar gestaag bleef het toch liggen. Tegen het einde van de avond was het min of meer droog, en toen begon het te vriezen. Vanochtend zag het er mooi uit, en daar heb ik een filmpje van gemaakt.

Aangezien we vanwege de sneeuw niet buiten de geplande klus konden doen, zijn we maar op zolder verder gegaan. Eerst het opruimen en min of meer sorteren van het sloopafval van de linkerkamer. Tegen lunchtijd was dat klaar.

We hadden toen ook al de hardboardplaten van de schoorsteen gehaald, en daar kwamen we een heel mooi inspectieluik tegen.

Na de lunch (en voor mij een wandeling met Fem), was het tijd om de rechterkamer verder te gaan slopen. Toen de gipsen wanden met alle balken waaraan ze bevestigd waren. Toen begonnen we aan het stuk waar het ene dak aansluit op het andere. Daar hadden we een trap voor nodig. Maar toen ik die opgehaald had, keken we elkaar aan, en realiseerden we ons dat het genoeg was voor vandaag/dit weekend. Morgen rust en bezoek, en we zien wel wanneer we verder gaan. 🙂

Dit bericht is geplaatst in Sloopwerk, Tuin, Zolder. Bookmark de permalink.

2 reacties op Sneeuw en vorderingen op zolder

  1. Hetty schreef:

    Zo, dat is al minstens een container vol materiaal om af te voeren van alleen die twee kamertjes. Wat geeft het een ruimte!

Reacties zijn gesloten.