Snoeien voor de kippenren

Vanochtend was Luc weer aan het werk. En ik vond dat ik ook wat moest doen voor de kost. 😉 Dus heb ik een begin gemaakt met het snoeien van het stuk windsingel waar de kippenren naast moet komen. Dat is gemakkelijker nu de ren er nog niet staat. Ik ben een uur bezig geweest. De meeste tijd kost het versnipperen van de takken.

Het resultaat is voor jullie misschien niet zo goed zichtbaar, maar ik zal de voortgang fotograferen en hier laten zien.

Ik hoop de komende dagen telkens een stuk te doen. Dan moet daarna nog het een en ander aan stobben uit de grond, en het schapengaas dat daar rondzwerft moet uit de grond.

Dit bericht is geplaatst in Kippen(hok), Tuin. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Snoeien voor de kippenren

  1. alie schreef:

    Lekker bezig.In de vakantie weer nieuwe kracht opgedaan.
    Je ziet het vorderen van jullie plannen!

Reacties zijn gesloten.