Streekmarkt en tuinwerk

De streekmarkt was gezellig, én ik heb het een en ander aan producten verkocht! Aangezien ik geen idee had of er überhaupt kopers zouden zijn, ben ik blij met dit resultaat.

Aan het einde van de markt kreeg ik van mijn buurvrouw twee planten: een komkommer en een hysop. De komkommer komt straks in de kas, maar de hysop bedacht ik bij de nieuwe tijmplantjes, ons pruimenboompje en wat zich nog meer aandient in de uitbreiding van de bloemenborder aan het eind van de moestuin.

Ik ben dus aan het gras afplaggen geweest. Vervolgens wat biologische potgrond erbij, en toen de planten er in. Ik had ook nog plek voor het viooltje en de rozemarijn.

Deze foto is van direct na het planten. Vanavond heeft Luc het gras gemaaid en een deel van het maaisel is als mulch tussen deze planten gekomen.

Dit bericht is geplaatst in Kruidenthee en zo, Tuin. Bookmark de permalink.