Tuin en kas onderhoud en een nieuwe kast!

Nu de bessenborder eerst weer netjes is, ben ik donderdag begonnen met de laurierkershaag op de oprit. We moesten de auto al wat meer naar het midden parkeren, omdat we anders door de bosjes moesten met in- en uitstappen. Het is nog lang niet klaar, maar de stapel takken werd erg groot, en ik zag verder gaan even niet zitten. De afgelopen twee dagen hebben we de takken weggewerkt.

Een voor en na foto:

Vooral de achterkant is belangrijk dat we die de komende week snoeien, aangezien de takken al bijna tot aan de omheining van de buren komen.

Maar, we willen niet hele dagen daar bezig zijn, zolang de koolmezen nog jongen hebben in het kastje aan de voorgevel van de kruidenwerkplaats.

Vandaag zijn we ook in de kas bezig geweest. We hebben een steunrek gemaakt voor de paprikaplanten die in de middenborder staan. En ik heb gelijk ook maar het een en ander aan blad eraf gehaald, zodat de planten goed kunnen drogen, en de bijen ed de bloemen kunnen vinden.

Gisteren (zaterdag) zijn we naar de andere kant van de provincie gereden, om een andere kast voor in de keuken op te halen. We waren uitgekeken op de witte kast. Die was in de keuken niet echt op z’n plek. De nieuwe staat een stuk beter!

Dit bericht is geplaatst in Keuken, Tuin. Bookmark de permalink.

2 reacties op Tuin en kas onderhoud en een nieuwe kast!

  1. Roelien Swiers schreef:

    Ik ben weer bij met lezen. Jullie zijn echt lekker bezig. Vervelen is er niet bij!!

Reacties zijn gesloten.