Tuinwerk en een stukje verder met de zonnepanelen

De voortuin was al een paar weken aan een onderhoudsbeurt toe. En deze week ben ik ermee aan de slag gegaan. Vanaf donderdag elke dag een stukje. Telkens tenminste één mand vol onkruid, waar ik de kippen dan weer mee blij kon maken.

Ook het stukje aan de zijkant van het huis heb ik aangepakt. Althans, de eerste meter vanaf de gevel.

De rest van de zijtuin, tot aan de rododendron, moet nog. Daar staat veel bodembedekker. Dat maakt het wel wat gemakkelijker. En tegelijk ook weer niet. Op dit stuk staat namelijk ook braam. En die moet uitgegraven worden. Nou ja, ik zie wel wanneer ik er aan toe kom.

Zaterdag en vandaag is Luc op het dak van de kruidenwerkplaats bezig geweest. Eerst heeft hij verticale profielen op het dak gemaakt, en daarna de eerste drie horizontale. Toen was de tijd op, want ik was in de middag weg. Het leek ons niet veilig dat hij dan op het dak zou gaan werken. Op koningsdag is hij vrij, dus dan kan hij dan verder. 🙂

Dit bericht is geplaatst in Schuur, Tuin, Van het gas af. Bookmark de permalink.