Vakantie – werkdag 12

De laatste dag voordat de vloerenleggers komen!

Luc heeft de deur(en) voor de meterkast gemaakt, terwijl ik het bed en de nachtkastjes verfde. Toen ze klaar waren heb ik de deuren in de grondverf gezet.

Daarna heeft Luc de overspanning en het keukendeur kozijn geverfd. Ik begon met het leegmaken van de kamers, stofzuigen en nog wat dikke stukken verf en stuc van de vloer te steken. Later nam Luc dat van me over.

Tot slot hebben we de rest van het huis gezogen en een boodschappenlijst voor de bouwmarkt gemaakt.

We waren vroeg klaar. En het was ook wel even genoeg. De komende twee dagen kan ik het verfwerk aan het bed en de deuren doen, en dan zien we wel wanneer we de slaapkamer in gebruik kunnen nemen. Tegen die tijd zal ik vast weer wat schrijven. Nu minimaal één dag geen bericht…

Dit bericht is geplaatst in Voorhuis isoleren en verbouwen. Bookmark de permalink.

2 reacties op Vakantie – werkdag 12

  1. alie schreef:

    De schuur lijkt wel een schilderswinkel!
    Wat mooi dat je de ruimte hebt om te werken.Straks goed slapen in
    de nieuwe kamer,net als ik in m’n nieuwe bed

  2. Roelien schreef:

    Wat is het toch een heerlijke en lichte werkruimte! Nu de vloeren, ben erg benieuwd. Succes.

Reacties zijn gesloten.