Veel verfwerk

Vrijdag was nog gewijd aan het voorbereidingswerk, maar vandaag is het dan toch echt gebeurd. De lichte (RAL 9010) muren zijn geverfd! Dan zijn dus alle muren, behalve die met de keuken. Luc heeft het goed dik opgebracht, en tot nu toe droogt het zo mooi op, dat de kans groot is dat we het zo laten. Morgenochtend kijken we nogmaals en besluiten we.

Aan het einde van de middag was de verf zo ver opgedroogd, dat ik de raamkozijnen van de achterkamer voor een tweede keer kon doen (vrijdag de eerste laag). Overigens had ik vrijdag het keukendeur kozijn ook een tweede laag gegeven. Die is helaas nog niet helemaal dekkend, dus die mag nog een derde keer.

Luc had een hoekprofiel te weinig gekocht, dus die hebben we vanmiddag gehaald en hij heeft die er op gemaakt. Die nu opgebrachte hoekprofielen moeten nog wel in de RAL 9010. Terwijl hij daar mee bezig was, heb ik de vlekken op de blauwe lambrisering in de gang weg gewerkt. Vervolgens heeft hij daar de plinten aangebracht, en de lampen opgehangen. Dat is weer een ruimte die af is!

Dit bericht is geplaatst in Voorhuis isoleren en verbouwen. Bookmark de permalink.

2 reacties op Veel verfwerk

  1. Roelien schreef:

    Verf, verf en nog meer verf!!! Het wordt prachtig toppers!

  2. alie schreef:

    Wat zijn de ruimtes mooi licht.
    Jullie hebben wel eer van het harde werken!!

Reacties zijn gesloten.